Resistance 3, Önümüzdeki Sene

26.08.2010 01:09 Samet Konuksal


 
 
     Duyurusundan önce Los Angeles'daki bir tabelada bile ismine rastladığımız, ancak bu olaydan neredeyse bir sene sonra, geçtiğimiz Gamescom fuarında duyurulan Resistance 3 hakkında yeni bilgiler geldi.
 
     Insomniac Games'in resmi Twitter hesabında oyunun bir hayranının sorduğu çıkış tarihi sorusuna yapımcılar, 2011 cevabını verdi. Ayrıca Insomniac Games, 3-5 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan PAX fuarında, Resistance 3'ün olmayacağını açıkladı.
 
     Resistance 3'ün yanı sıra şu sıralar Ratchet & Clank: All 4 One üzerinde de çalışan Insomniac, anlaşılan PAX fuarında bu oyuna ağırlık verecek. Insomniac Games'in iki oyunu da PS3'e özel olarak çıkacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resistance 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Summer 2024 Swiss Etabı Eşleşmeleri Belli Oldu! 04 Ağustos Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 04 Ağustos BLAST Premier: Fall Groups 2024 CS2 Turnuvası Tamamlandı! 04 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 04 Ağustos Gothic Remake İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 04 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler