Ritim Oyunu Fuser'ın Hizmetine Son Veriliyor

04.12.2022 10:57 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 10 Kasım 2020'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve  Steam üzerinden PC için piyasaya sürülen ritim eğlence ve parti oyunu Fuser'ın hizmetlerine son veriliyor. Yayıncı NCSOFT ve geliştirici Harmonix tarafından oyunculara sunulan bu yapımın 19 Aralık'ta çevrimiçi hizmetleri, oyunun kendisi ve indirilebilir içerik satışları kapatılacak.
 
19 Aralık'ta tüm içerikler kapanıyor
 
 
 
Fuser'da müziği kontrol ettiğiniz kesintisiz bir sanal müzik festivali deneyimini bizlere sunuyordu. Dünyanın en popüler şarkılarındaki bölümleri birleştirip kendi tarzınızı oluşturarak mix'lerinizi dünya ile paylaşabiliyordunuz.
 
Öte yandan arkadaşlarınızla beraber çalışarak iş birliği yapabiliyor veya diğer oyunculara karşı rekabet edebiliyordunuz. Oyun içerisinde Sia, Imagine Dragons, 50 Cent, The Clash, Amy Winehouse, Lady Gaga ve Billie Eilish dahil olmak üzere ünlü sanatçılardan toplamda 100'den fazla şarkı yer alıyordu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fuser Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Harmonix Dağıtıcısı: Harmonix Tür: DJ Müzik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler