Sleeping Dogs'un Senaryo Odaklı DLC'si Geliyor

15.10.2012 00:10 Samet Konuksal


    Bu senenin başarılı yapımlarından Sleeping Dogs'a duyurulan ilk DLC'ler sadece oyuna yeni etkinlikler ekliyordu. Square Enix, Sleeping Dogs adına senaryo odaklı ilk DLC'sini duyurdu. 
 
    Red Dead Redemption'ın Undead Nightmare eklentisine benzetebileceğimiz Nightmare in North Point isimli DLC, Hong Kong sokaklarına doğaüstü olayları taşıyacak. Cadılar bayramı döneminde çıkarılacak olan bu DLC'de Çin mitolojisinden zombi baskını yiyeceğiz.
 
   Belirtilenlere göre bu DLC adına daha detaylı bilgiler ve ekran görüntüleri 16 Ekim itibariyle paylaşılacak. Comic Con'dan üstünkörü gelen bilgiler bu şekildeyken, çıkış tarihi olarak 30 Ekim'in verildiğini de ekleyelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sleeping Dogs Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: United Front Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler