Soulcalibur II HD Online Duyuruldu

20.07.2013 11:03 Alkan Adakaner


    Tekken Revolution ve Ace Combat Infinity gibi free-to-play oyunlarla farklı pazarlama stratejileri izleyeceğini gösteren Namco Bandai bazı klasik oyunlarını da elden geçirerek yeniden oyuncuların beğenisine sunuyor.
 
    PS2, Gamecube ve Xbox'ın beğenilen dövüş oyunu Soulcalibur II yeniden karşımıza çıkacak, ama bu defa daha iyi görseller ve yenilenmiş oyun modlarının yanı sıra online desteği ile birlikte. Namco Bandai, Soulcalibur II HD Online'ı duyurdu.
 
    Oyunun çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken oyunun bütün modlarının geliştirleceği söyleniyor. Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyunun çıkış tarihi ise henüz netleşmedi. İşte oyunun ilk videosu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Soulcalibur II HD Online Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 2 Saat önce Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 4 Saat önce Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 5 Saat önce Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler