Söylenti: 3DS'te Bölge Kilidi Olacak

Nintendo 3DS, bu senenin en gözde konsolu olabilir.
11.01.2011 15:14 Levent Polater

 
    Görünüşe göre, Nintendo 3DS'te bölge kilidi olacak. Yani 3DS oyunları, Amerika, Japonya, Avrupa vs. şeklinde o yöredeki konsollara özel çalışacak şekilde çıkarılacak.
 
     Peki bu nereden çıktı? Nintendo'nun Japonya kanadının kendilerine mesaj atan bir Koreli oyunsevere attıkları mailden. Mailde bilgilendirmenin yanısıra 3DS'in bölge kilidinin olacağı belirtilmiş. Eğer doğruysa artık oyuncular, yurtdışından, örneğin Amerika'dan aldıkları 3DS oyunlarını, Avrupa yöresi kilidine sahip bir 3DS konsolunda oynayamayacak.

     DSi ve DSi XL dışında ilk çıkan DS de dahil olmak üzere önceki tüm Nintendo konsollarında bölge kilidi yoktu. Yine de bunun daha resmi bir onayı gelmeden emin olmasak iyi olur. Beklemede kalalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler