Spintires: MudRunner İçin Oynanış Videosu Yayınlandı

16.10.2017 17:31 Tunahan Safdır

 
     Aracınızı, fizik elementlerini ve doğa şartlarını en iyi şekilde kullanıp zorlu arazileri aşmaya çalıştığımız Spintires'ın geliştirilmiş sürümü olarak adlandırılan Spintires: MudRunner için oynanış videosu yayınlandı.
 
     Devasa araçlar ve onlara bile zorlayıcı gelen arazi koşullarında her hamlenizi planlayarak yapmanız gereken oyun yine orjinalinde olduğu gibi etkileyici gözüküyor. Simülasyon türünü sevenlerin ilgisini çekecek Spintires: MudRunner, yeni ve zorlu arazi mücadelelerine, araç içi ve araç dışı kamera açılarına, benzinden hasar durumuna kadar aracınızla alakalı pek çok bilgi ve detaya, Havok motoru sayesinde gerçekçi fiziklere ve orijinal oyuna oranla iyileştirilmiş görsellere sahip.
 
     Spintires'a sahip olan Steam kullanıcıları 31 Ekim'e kadar geçerli olan promosyonla Spintires: MudRunner'a yarı fiyatına sahip olabilecekler. Oyun 31 Ekim 2017'de çıkışını yapacak.
 
     Yayınlanan oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MudRunner Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 2 Saat önce Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 4 Saat önce Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 5 Saat önce Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler