Steam Sonbahar ve Noel Satışlarının Tarihleri

04.11.2013 13:07 Gökhan Yılmaz

 
     Bildiğiniz gibi Steam'de yılın belirli dönemlerinde büyük indirimlerin yapıldığı geniş çaplı kampanyalar meydana geliyor ve bu yıl içerisinde ikisi beklenmekte: Sonbahar satışları ve Noel indirimleri. Yapımcı ile Valve arasında gerçekleşen görüşme internete sızdığı için artık iki kampanyanın da ne zaman olacağı biliniyor.
 
     Kampanyaların hazırlanması ve hangi oyunların ne kadar indirimle sunulacağı belirlenmesi adına Valve'den tüm yapımcılara mail gönderiliyor ve durumun ayrıntıları açıklanıyor. Oyunu henüz yeni Greenlit olan (Greenlight ile onaylanan) bir Rus yapımcı gelen bu mail'i internete sızdırdı.
 
     E-posta'dan Sonbahar satışlarının 27 Kasım'dan 3 Aralık'a kadar; Noel satışlarının ise 19 Aralık'tan 2 Ocak'a kadar süreceği anlaşılıyor. Bu nedenle %75'lere, %90'lara varan indirimlerden yararlanmak için bu tarihlere göre hazırlığınızı yapın!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Half Life 2 RTX Modundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 28 Ağustos Nintendo Indie World Etkinliğinde Duyurulan Bağımsız Oyunlar 28 Ağustos Nintendo Direct 2024 Sunumunda Tanıtılan Tüm Oyunlar 28 Ağustos Worms Armageddon: Anniversary Edition Duyuruldu 28 Ağustos Blue Protocol Japonya'da 18 Ocak 2025'te Hizmete Son Verecek 28 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler