Steam'in Greenlight Sistemi Neden Kalkacak?

16.01.2014 13:10 Samet Konuksal


    Gece saatlerinde düzenlenen Steam'in geliştiricilere özel konferansında Valve'ın başındaki isim Gabe Newell, Greenlight sisteminin kaldırılacağını açıklamıştı. Bu kararın altındaki neden adına yeni açıklamalar geldi.
 
    Belirtilenlere göre bu kararın alınmasındaki en büyük katkıyı, Steam'in Greenlight sistemini gereksiz yere kullanan Troll kullanıcılar verdi. Greenlight'a Half Life 3 tanıtımı koyan veya Origin'e özel Electrnoic Arts oyunlarını koyan oyuncular bu Trollere örnek olarak verilebilirmiş.
    
    Peki Greenlight kalktıktan sonra ne olacak? Tabi ki Valve, bağımsız yapımcılara desteğini kesmeyecek. Belirtilenlere göre Steam'e oyun yayınlama kuralları daha yumuşak bir hale gelecek. Şu an için kesin bir açıklama olmasa da Valve, Apple'ın App Store'da yaptığına benzer bir yayıncılık sistemi oluşturmaya çalışacak. 
 
Şu an için daha fazla bilgi yok. Önümüzdeki günlerde yeni detaylar paylaşılır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 1 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler