Steam'in İkinci Oyun Festivali Bugün Başlıyor, 40'tan Fazla Oyunun Demosunu Deneyebileceksiniz

18.03.2020 01:41 Özgür Eroğlu

 
2019 yılının sonlarında düzenlenen The Game Awards etkinliğinde ilk kez düzenlenen "Oyun Festivali" etkinliğinin ikincisi duyuruldu. Düzenlenen ilk etkinlikte 13 farklı bağımsız yapımın demosu Steam üzerinde erişime açılmıştı ve 48 saat boyunca oyunları deneyebiliyordunuz.
 
Bu seferki Oyun Festivali'nin sebebi ise, Koronavirüs sebebiyle ertelenen "Oyun Geliştiricileri Fuarı". Fuarda birçok bağımsız oyun oynanabilir olacaktı ve oyunculara tanıtılacaktı, ancak ne yazık ki etkinlik iptal oldu.
 
Şimdi ise bu oyunların tanıtılabilmesi ve denenebilmesi için,  ikinci Oyun Festivali'ni duyuruldu. Etkinlik 18 Mart'ta Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak ve 23 Mart'a kadar devam edecek. Bu süreçte Steam üzerinden 40'tan fazla oyunun demosunu deneyebileceksiniz. Şu an için oyunların tam listesi belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler