The Relic: The First Guardian Oynanış Fragmanı Yayınlandı

21.12.2023 13:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Project Cloud Games tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu The Relic: The First Guardian, 2025 yılının başlarında geliyor. Oyun, Perp Games'in yayıncılığında PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek.
 
İlgi çekici mekaniklerle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu içerisinde son muhafız olarak kalan bir karakteri kontrol ediyor ve dünyayı kurtarmak için kahramanca bir yolculuğa adım atmaya hazırlanıyoruz. Bir zamanlar huzur verici olan bu bölge, zamanla karanlık bir yapıya bürünmüş ve ölüm diyarına dönüşmüş. Bu değişimle beraber oyun içerisindeki görevimiz, çeşitli parçaları bulmak ve bu ölüm diyarına tekrardan eski huzuruna kavuşturmak.
 
Açıklanan bilgilere göre oyun içerisinde heyecan verici savaş mekanikleri yer alacak. Etrafta bulunan rün taşları ile bu savaş mekaniklerine çeşitli derinlikler eklenecek. Burada aynı zamanda karakterinizle beraber çeşitli beceriler elde edecek ve bu becerileri düşmanlara karşı kullanabileceksiniz. Arka planda ise ilgi çekici bir hikaye anlatılacak ve kendi oyun tarzımızı buraya dahil edebileceğiz.
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 2 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 3 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 4 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 5 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler