Ubisoft'un Yeni Shooter'ı 'Project Osborn' mu?

Ubisoft'un Osborn duyurusunu GamesCom'da yapması bekleniyor.
16.08.2011 15:38 Levent Polater

 
   Ubisoft'un 'Project Osborn' adında takım tabanlı yeni bir shooter üzerinde çalıştığı rapor edildi. Bu alınan bilgi Ubisoft tarafından henüz onaylanmadı ancak Siliconera kaynaklı olan bu raporun siteye Ubisoft tarafından yakın kaynaklar tarafından aktarıldığı söyleniyor. 
 
    Siliconera'dan proje ile ilgili alınan bilgilere göre şu maddeler sıralanıyor:
 
- John Washington (George Washington'un soyundan, eski Amerika başkanı) adlı vatansever ve Afganistan'da asker. John, Amerikan askerleri tarafından sebebi bilinmeyen bir şekilde tutuklanır.
 
- Washington'ın ekibi öldürülürken kendisi kurtulur ve Washington ülkesinin yolunu kaybettiğini düşünüyor. Artık atalarının izinden giderek ülkesini yeniden kurması gerektiğine inanır ve Minutemen adlı terörist örgütün kurucusu olur

- Gerilla taktikleri bilgilerini kullanarak Washington Minutemen örgütlerini ülkenin çeşitli yerlerine konuçlandırır. Ubisoft, Washington'u modern 'William Wallace' olarak tanımlıyor.

- Oyuncuların rolu ise Navy Seal tarafından kontrol edilen Osborn adlı bir grubu kontrol ederek Washington'ı durdurmak olacak.
 
- Grup tabanlı shooter oynanışı gizlilik öğeleri ile süslenecek.
 
- Bölümler Amerikan topraklarında geçecek.
 
    Ubisoft'tan konu itibariyle çok ilginç bir konsept yapım aşamasında görülüyor. Homefront ile Amerikan toprakları işgal edilmişti. Şimdi ise soylu bir Amerikan kanı taşayan birinin yoldan çıkıp Amerika'yı karıştırması konu edinilecek. Bunun da oyunseverlerin dikkatini çekeceği düşünülüyor. Ubisoft'tan resmi duyuruyu bekliyoruz. Belki GamesCom?
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler