Vahşi Batı Temalı A Fistful of Gun Duyuruldu

21.08.2014 15:20 Tunahan Başol


      Pek çok bağımsız yapımcıya, oyunlarını yayınlama konusunda destek olan Devolver Digital, FarmerGnome ile birlikte vahşi batı temalı A Fistful of Gun'ı duyurdu.
 
     2012 yılı içerisinde ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulan A Fistful of Gun, geliştirilmiş özellikleriyle birlikte yine PC için karşımızda olacak. 11 farklı oynanabilir karakteri kontrollerimize sunacak olan oyunun, 9 kişiye kadar desetek veren yerel ve online multiplayer modlarında hikayeyi oynayabileceğiniz gibi, karşılıklı duellolar da yapabileceksiniz.
 
     Geliştiricisinin A Fistful of Gun'ı 'ikinci en iyi vahşi batı oyunu' olarak açıkladığı, en iyi vahşi batı oyununun ise hala Red Dead Redemption söylediğini belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Fistful of Gun Platformlar: PC Geliştirici: FarmerGnome Dağıtıcısı: Devolver Digital Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 7 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 7 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler