Valve, Source Filmmaker'ı Kullanıcılara Sundu

28.06.2012 01:56 Erkut Köse


   Yıllardır başarılı yapımlarla oyuncuların karşısına geçen Valve, yaptıkları oyun içi videolarla ve hazırladıkları tanıtım videolarıyla da adından sık sık söz ettiriyor.
 
    Özellikle Portal ve Team Fortress 2'nin tanıtım videolarını görmeyenimiz yoktur sanırız. Tamamen oyunun kendi motoruyla hazırlanan bu videolar oldukça eğlenceli bir yapıya sahip oluyor. En son yayımlanan Meet the Pyro videosu da bunun en güzel örneklerinden biriydi. Peki böyle videoları siz de yapmak istemez miydiniz?
 
    Valve'in binlerce hayranı bu soruya olumlu yanıt vermiş olacak ki, firma sonunda bu tarz videolar geliştirmek için bir program yayımladı. Source Filmmaker adı verilen program sayesinde ara videolardaki gibi videoları bizim de hazırlamamız mümkün. Yayımlanan bu program o kadar ayrıntılı ki, karakterimizin o anki mimiğini, yapması gereken animasyonu, kameranın durması gereken noktayı, konuşmaya göre ağzını nasıl oynatacağını ve tüm sesleri tek tek ayarlayabiliyoruz.
 
    Tabii ki şu anda henüz beta aşamasında olduğu için programın betasına katılabilmek amaçlı buraya üye olabilir ve alttaki videodan da detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

[DHVIDEO=5144]
İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 7 Dk önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler