Vita'dan Görmek İstediğiniz Aksesuar Hangisi?

Playstation Vita konusunda hayal kırıklığına uğramak istemiyoruz
15.08.2011 10:34 Alkan Adakaner


     Sony'nin Japonya'daki sitesinde oyunculara Playstation Vita'da en çok görmek istedikleri aksesuarlar sorulmuş ve "UMD" sürücüsü ilk sırada yer almış. Daha sonra ise HDMI çıkışı, Vita standartlarına uygun klavye, 2. pilin takılabileceği bir adaptör gibi çeşitli yanıtlar almış.
 
     Sony daha önce de Playstation Vita'da ne tür oyun olmayan uygulamaları görmek istediğimize dair bazı sorular sormuştu. Anlaşılan firmanın gelecek planları oyuncuların yanıtlarına göre şekillenecek.
 
    Peki siz Playstation Vita'da ne tür aksesuarlar görmek isterdiniz? Açıkçası ben UMD sürücüsü görmek isteyeceğimi sanmıyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA San Andreas VR Projesi Süresiz Olarak Durduruldu 1 Saat önce 2si1: Red Dead Redemption 1 PC Söylentileri, Valve'ın Yeni Oyunu ve Dahası 2 Saat önce VALORANT Champions 2024'te G2 Esports ve Trace Esports Turnuvaya Veda Etti! 3 Saat önce Dragon Age: The Veilguard PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu 16 Ağustos The Sims Rakibi inZOI Resmi Mod Desteğine Sahip Olacak 16 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler