Wii U'nun Çıkış Oyunları 720p'de Çalışacak

07.06.2012 16:35 Samet Konuksal


     Nintendo'nun yeni nesil ev konsolunu E3 fuarında deneyenlerden kötü haberler gelmeye devam ediyor. Bu kötü haberler genellikle teknik açıdan. Daha önce sizlere iki tablet kontrolcüsüyle gelen 30 FPS sınırlamasından bahsetmiştik. Bir kötü haber de, çözünürlük sınırlamasına geliyor.
 
     E3'ün fuar alanından gelen bilgilere göre Wii U'nun Pikmin 3, New Super Mario Bros U ve Nintendo Land gibi çıkış oyunlarında 720p'lik çözünürlük sınırlaması bulunuyor. Daha önce gelen duyuruya göre Wii U, teknik açıdan 1080p'ye kadar destek veriyordu. Fakat bu oyunlarda tablet kontrolcüsü şartının haricinde bir FPS sınırlaması olmayacak ve 60 FPS'de çalışacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports FC 25'in Ultimate Team Modu Tanıtıldı: İşte Video 39 Dk önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezonundan İlk Görüntüler Ortaya Çıktı 05 Ağustos Star Wars Outlaws'ın Season Pass Detayları Belli Oldu 05 Ağustos Monster Hunter Wilds İçin Yeni Fragmanlar Yayınlandı 05 Ağustos God of War Geliştiricisinin Yeni Bir IP Üzerinde Çalıştığı Bildiriliyor 05 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler