İptal Edilen Zombi U 2'de Co-op Desteği Varmış

Ubisoft, ZombiU yanı sıra Rayman: Legends ile Wii U çıkışına büyük destek sağlamıştı.
01.04.2015 16:04 Talha Aynacı

 
     Nintendo Wii U'yu çıkış döneminde önemli ölçüde destekleyen Ubisoft'un beğeni toplayan yapımı ZombiU maalesef yeterli gelir sağlayamadığı için devam oyunuyla Wii U tabletlerinde tekrar boy gösteremeyecek. Ancak halihazırda bir projeyken rafa kaldırılan ZombiU 2'den gelen detaylar bizi heyecanlandırmaya yetiyor.
 
Unseen64 isimli internet sitesi tarafından ortaya çıkarılan detaylara göre üzerinde 5-10 kişilik bir ekibin çalıştığı ZombiU 2'de ilk oyuncu yine Wii U'nun kendine has kontrolcülerini kullanacakken, 2. oyuncu oyuna klasik kontrolcüyle dahil olacağı bir co-op sistemi yer alacakmış. Ubisoft bölüm tasarımlarını mecburi olarak bu iki oyuncunun birbirlerinden ayrılmalarına zorlayacak şekle bürümeyi planlamış.
 
Daha önce de ZombiU 2 ile ilgili söylentiler çıkmış, ilk oyunun tasarımcısı 2013 Mayıs ayında yaptığı açıklamada bir prototip üzerinde çalıştıklarını dile getirmişti. Orjinal oyunun beklenen satışı yapmaması haliyle ZombiU 2'yi mezara gönderdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Champions 2024 Şampiyonu EDward Gaming Oldu! 25 Ağustos Silent Hill'den Esinlenen Post Trauma'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Ağustos Phantom Blade Zero'dan Dikkat Çekici 8 Dakikalık Oynanış Videosu 25 Ağustos Türk Yapımı Black State'ten 8 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 25 Ağustos Resident Evil'dan İlham Alan Tormented Souls 2'den Oynanış Videosu 25 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler