Activision, Yeni Crash Team Racing'i İptal Edip 'DreamWorks Super Star Kartz'ı Çıkarmış

09.03.2014 15:56 Samet Konuksal


    Naughty Dog'un ellerinde gelişip oyun dünyası için önemli bir seri haline gelen Crash serisi, Crash Team Racing adında bir de Mario Kart tarzı bir oyuna sahipti. 1996-2000 serileri arasında Naughty Dog tarafından geliştirilen oyun, sonrasında da Activision'a satılmıştı. Activision'un seriyle ilgili geliştirdiği yeni bir projesi ortaya çıktı.
 
    Crash Mania isimli bir site, 2010'da geliştirilen yeni bir Crash Bandicoot oyununu ortaya çıkardı. Çıkan videonun ardından çok geçmeden, bu oyunun iptal edilip yerine 'DreamWorks Super Star Kartz' isimli oyunun geilştirildiğiyle ilgili bir söylenti yayılmaya başladı. Varlığından bile haberdar olmadığımız yapımın 2011 senesinde Wii, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS için çıktığı belirtiliyor.
 
    İki oyunun da videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Sizce söylentiler doğru mu? DreamWorks oyunun grafiksel açıdan biraz daha gelişmiş olsa da, arayüz, çıkış dönemleri vb. unsurlar konuyla ilgili söylentileri gerçekçi kılıyor.
 



İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler