Akira Yamaoka: "Silent Hills Müziklerini Yapmaktan Mutluluk Duyarım"

19.08.2014 15:22 Samet Konuksal


    Silent Hill serisinin ilk oyunları hem ürkütücülüğüyle, hem de enfes soundtrack albümleriyle tanınır. Bu albümlerin arkasındaki isim Akira Yamaoka ise maalesef 2009 senesinde Konami ile olan ilişkisini kesmişti. Bunun nedeni, serinin son çıkan oyunlarının Japonya dışındaki stüdyolarda geliştirilmiş olmasından kaynaklanıyordu. Peki şimdi Japon stüdyo Kojima Productions tarafından geliştirilen Silent Hills ile beraber, Yamaoka'yı da yeniden görebilecek miyiz?
 
    MySilentHill.com isimli hayran sitesine konuşan Akira Yamaoka, konuyla ilgili henüz bir şeyin belli olmadığını söyledi. Yamaoka, "Tabii ki Silent Hills'in müziklerini yapmaktan mutluluk duyarım." cümlesiyle birlikte yeni bir kapı araladı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 6 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler