Amnesia: A Machine For Pigs'in Teaser'ı Yayımlandı

15.06.2012 08:36 Tunahan Başol


     Bildiğiniz üzere dün, Humble Bundle V'in son günüydü ve büyük bir başarı elde ederek 5 milyon baraşını aşan Humble Bundle V'in oyunlarından birisi de Amnesia: The Dark Descent'ti.
 
     Amnesia'nın ikinci oyunu olacak olan Amnesia: A Machine For Pigs'in sitesinde bulunan geri sayım da dün bitti ve yapımcılar Humble Bundle V'e destek olan herkese teşekkür ederek yeni oyunun teaser'ını yayımladılar.
 
     Dear Esther'ın yapımcısı The Chinese Room ile birlikte ortak olarak geliştirilen Amnesia: A Machine For Pigs'in videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[DHVIDEO=5065]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amnesia: A Machine For Pigs Platformlar: PC Geliştirici: Frictional Games Dağıtıcısı: Frictional Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 29 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler