Angry Birds, 140 Milyon Kez İndirildi

Oyunun en yeni sürümü Angry Birds: Rio
02.05.2011 21:29 Levent Polater

 
    Bu oyunun popüleritesi hiç düşmeyecek mi? Rovio'nun çılgın oyunu Angry Birds'ün daha dün 100 milyon kez indirildiği haberini girdiğimizi hatırlıyorum. Oyun için şu anda alınan bilgilere göre kızgın kuşlar, 140 milyon barajını geçmişler.
 
    Gittikçe daha geniş bir kitleye hitap eden yapımın, en son Mart ayı ortasında 100 milyon kez indirildiği haberi gelmişti. Yani bir diğer değişle oyun son 1.5 ayda 40 milyon kez daha indirildi.
 
    Neredeyse günde 1 milyon kez indirilecek olan oyunun günlük indirilme sayısı 890.000'e ulaştı. Tabii Rovio'nun altın yumurtlayan tavuğunu kesmeye niyeti yok. Daha bir çok yeni Angry Birs yapımı çıkarmayı planlayan parlayan şirketi başarısından dolayı gönülden kutluyorum.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Chillingo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 6 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 12 Dk önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 40 Dk önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler