Battlefield: Hardline'dan İlk Bilgiler

28.05.2014 10:47 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz gün Battlelog'un kodlarında ortaya çıkan Battlefield: Hardline, bugün itibariyle resmileşti. Böylelikle Electronic Arts yetkilileri, oyunla ilgili ilk bilgileri paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Battlefield: Hardline, daha önceden söylenildiği gibi Dead Space serisinin yapımcısı Visceral Games tarafından geliştirilecek. Battlefield: Hardline, Battlefield serisinin yepyeni bir alt markası olacak. Yani ileride Visceral Games ile Battlefield: Hardline markasıyla ve polis temasıyla diğer oyunları da görebileceğiz.
 
    Serinin ilk oyununu bu sonbaharda göreceğiz. Battlefield: Hardline'da hem singleplayer, hem de multiplayer bölümleri yerini alacak. Oyun, E3 2014'te detaylı bir sunum ile tanıtılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Hardline Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 1 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 7 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 7 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler