Brezilya'da PS4 Alan Çıkmadı

29.11.2013 19:07 Samet Konuksal


    Vergiler, teknoloji ürünlerini takip eden herkesin korkulu rüyası haline geldi. PlayStation 4'ün Brezilya'daki durumunu daha önce haberlerden okumuşsunuzdur. Tam olarak 1.850 dolara eşdeğer bir fiyatla ülkede piyasaya çıkan konsolun alıcısı pek fazla olmadı.
 
    PlayStation 4, bugün itibariyle Brezilya genelinde çıkışını yaptı. Ülkenin teknoloji sitelerinden G1, çıkış gecesinde ülkedeki durumu araştırmak için yola koyuldu. Fakat siteden gelen raporlara göre iki bin dolara yakın ücreti ödemeyi herkesin gözü kesmemiş. Sao Paulo'daki üç farklı oyun mağazasını gezen G1'in belirttiklerine göre Cuma günü 00:30'a kadar bu mağazalara PS4 için uğrayan tek bir müşteri bile çıkmamış.
 
    Sitede yer alan habere göre bazı perakendeciler konsolun çıkışı adına mağazaların gece kapanış saatlerini biraz ileriye atmış. Haberde yer alan bilgilere göre Sony, ülkede konsolun çıkışıyla ilgili fazla tanıtım yapmamış. Yapılan gece satış etkinlikleri ise Sony tarafından değil, mağazalar tarafından düzenlenmiş. Öte yandan ise Microsoft ile Nintendo, reklam konusunda TV'lerle bile anlaşma sağlamış. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 2 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler