Bulletstorm'un Demosu 25 Ocak'ta

Sadece kendi boyutunuzdaki düşmanlarla savaşmayacaksınız
13.01.2011 23:43 Alkan Adakaner


   Epic Games'e bağlı People Can Fly'ın geliştirdiği Bulletstorm, 25 Şubat'ta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak. Merakla beklenen oyunun demosunu ise 1 ay önceden oynama şansı yakalayacağız.
 
    Yayıncı Electronic Arts'ın açıklamasına göre Bulletstorm'un demosu 25 Ocak'ta yayınlanacak. Şu an demonun PS3 ve Xbox 360 için olduğu söyleniyor, ama muhtemelen PC için de yayınlanacaktır.
 
     Gerçekçilikten çok eğlencenin önplanda olduğu oyun videolarıyla büyük beğeni toplamıştı. 45'ten fazla özel hareketin bulunacağı Bulletstorm türü sevenlerin beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor. Demoyu oynayınca fikirlerimiz daha da belirginleşecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 1 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 3 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 4 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 5 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler