Call of Duty: Black Ops Büyük Açılışa Hazırlanıyor

06.11.2010 21:55 Gökhan Yılmaz

 
     Activision, 8 Kasım Pazartesi akşamı İngiltere'deki büyük açılış için hazırlanıyor. Battersea Powerstation'da (Londra) gerçekleşecek açılış, film, müzik ve spor yıldızlarına ev sahipliği yapacak.
 
     2010'un en büyük oyun açılışı olacak gecede yıldızlarla röportajlar, özel açıklamalar ve multiplayer turnuvalar yapılacak. Ünlülerin katılım göstereceği turnuvaların yanı sıra Avrupa'nın en iyi oyuncuları için özel turnuvalar da gerçekleştirilecek. Bunların haricinde Call of Duty: Black Ops'un Prestige versiyonunun kutu açılışı ve GAME'in Oxford Street mağazasının açılışı yer alacak.
 
     Tüm bunlar 8 Kasım günü Türkiye saati ile 20:30'da başlayacak. Yapılacak canlı yayını Ustream'den ya da Facebook'tan izleyebilirsiniz.
 
     Geçtiğimiz Perşembe günü yapılan Kuzey Amerika açılışının görüntülerini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Pek çok ünlünün katılımı ile gerçekleştirilen büyük açılışta Metallica gibi popüler isimler de bulunuyordu.
 
G4TV
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler