Call of Duty'nin Multiplayer Modunda Yeni Dönem Başlıyor

22.10.2014 02:54 Tayfun Kumaş


 Call of Duty Advanced Warfare'ın çıkışına sayılı günler kala oyunun geliştiricileri, serinin Multiplayer modunda yeni bir dönemin başlayacağını belirtti.
 
    Aşağıdaki "The New Era of Multiplayer" adlı videoda; oyunun Multiplayer moduna ait daha önce yayınlanmayan görüntülerini görebilirsiniz ve geliştiricilerin oyunun Multiplayer moduyla ilgili olarak yaptığı açıklamaları izleyebilirsiniz.
 
    Call of Duty Advanced Warfare, 4 Kasım'da piyasadaki yerini alacak. Ayrıca Türk Lirasına geçen Steam'de oyunun 99 TL'den satışa sunulduğunu da belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 2 6 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 6 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Strateji Oyunları 6 Saat önce Ekim 2024'te Çıkacak Büyük Oyunlar: 17 Farklı Oyun 29 Eylül Final Fantasy 16 Complete Edition PS5 Konsoluna Çıktı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler