Capcom Barda Resident Evil'ın Beyin Tatlısı

15.01.2012 08:49 Alkan Adakaner

 
      Japonya'da 25 Ocak'ta açılacak olan Capcom Bar'ın menüsü ortaya çıkmaya başladı. Bu menüye baktığımızda dikkatimizi en çok Resident Evil temalı beyin tatlısı çekiyor. Bu tatlı yaklaşık 9 dolara satılıyor.
 
      Sizi bilmem ama bu beyin tatlısı görünüm olarak ve isim olarak pek de çekici durmuyor. Bazı müşteriler temayı ilginç bulduklarından mutlaka tatlıyı deneyecektir, ama tatlının popüler olması ile ilgili kuşkularımız var.
 
      Tabi Capcom Bar'da tatlının yanı sıra et ürünleri, salata, çorba, makarna gibi ürünler de satılacak ve bunların hepsi oyun temalı olması da Capcom karakterleri tarafından tanıtılacak. Megaman temalı şekerler de isteriiiiiizz..
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Obsidian'ın Yeni Oyunu Avowed Ertelenebilir: İşte Detaylar 8 Dk önce Dark And Darker Mobile'ın Küresel Beta Testi Başladı! 2 Saat önce Civilization VII'den Yeni Oynanış Videosu Yakında Geliyor 3 Saat önce Gamescom 2024'e Xbox Damga Vuracak: 50'den Fazla Oyun 4 Saat önce Madden NFL 25 İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler