Cars 2: The Video Game'den PS3'e özel 3D Desteği

Oyunun grafikleri hiç de fena durmuyor
01.04.2011 10:40 Alkan Adakaner


     Animasyonu merakla beklenen Cars 2'nin oyunu için de hazırlıklar devam ediyor. Daha önce Nintendo Wii sürümünün tamamen Türkçe olacağını duyurduğumuz oyunun sadece Playstation 3'te bulunacak bir özelliği olacak.
 
     Yapılan açıklamaya göre oyunun Playstation 3 sürümü 3D desteği verecek. Diğer platformlarda ise bu destek bulunmayacak. Bunun yanı sıra PS3'te 4 kişilik bölünmüş ekran desteği de bulunacak. 
 
     Sony'nin 3D konusuna ne kadar çok önem verdiği biliniyor. 3D televizyonların yaygınlaşmasını isteyen Sony, bu konuya konsollarıyla da destek veriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cars 2: The Video Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Disney Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Gelecek 5 Yeni Oyun Açıklandı 17 Temmuz Avatar: Frontiers of Pandora DLC'si Çıktı: Neler Sunuyor? 17 Temmuz Beklenen Oyun Nobody Wants to Die Çıktı 17 Temmuz Lara Croft, Dead by Daylight'a Oynanabilir Karakter Olarak Ekleniyor 17 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvası Bugün Başlıyor! 17 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler