Chinatown Wars Apple Store'daki Yerini Aldı

18.01.2010 12:29 Ersin Kılıç

 
İlk olarak Nintendo DS platformuna duyurulan ve konsolun tüm özelliklerini kullanarak yüksek puanlar almayı başaran GTA : Chinatown Wars daha sonra Sony PSP'ye ve son olarakta geçtiğimiz Ağustos ayında iPhone ve iPod Touch için duyurulmuştu.
 
Diğer konsollar için çoktan piyasaya çıkan oyunun iPhone ve iPod Touch versiyonu da bugün Apple Store'daki yerini aldı.
 
GTA : Chinatown Wars'ta babasının kılıcını çaldıran Lee adındaki karakterin kılıcı geri almak için verdiği mücadeleye şahit oluyoruz.
 
Dokunmatik ekran özelliklerini de kullanan oyunun bu versiyonunun ilk olarak 2009 sonunda çıkacağı belirtilmiş fakat bazı aksaklıklar nedeniyle Ocak ayına ertelenmşti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto: Chinatown Wars Platformlar: DS PSP Mobil Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 2 Dk önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 4 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 5 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 6 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler