Counter Strike: GO için Geliştirme Kiti Yayınlandı

Şimdilik görünürde açık beta tarihi yok.
07.05.2012 16:38 Gökhan Yılmaz

 
     Kapalı olarak gerçekleştirilen Counter Strike: Global Offensive betası için yayınlanan son güncelleme oyun için hazırlanmış geliştirme kitini de içeriyor. Yani eğer betaya dahil edildiyseniz artık CS: GO'nun SDK'ine de sahipsiniz anlamına geliyor.
 
     Yayınlanan bu Software Development Kit ile oyuncular harita tasarlamaya start verebilecekler. İleride SDK'nın Steam Workshop ile entegrasyonu da yapılacak ve böylece geliştireceğiniz haritalar diğer oyuncular taraından indirilip oylanabilecek.
 
     Güncellemenin bu yönü dışında bir de Nuke ile Inferno haritaları eklendi. Fakat bu haritalar SE olduğu için ve SE modu oyuncu eşleştirmeye dahil edilmediği için şimdilik kendi kuracağınız sunucularda oynayabileceksiniz.
 
     Son olarak da güncellemenin bir diğer öne çıkan noktası Casual/Social Game arama filtresinin eklenmiş olması. Bu seçenekle beraber gelen oyun kuralları daha esnek ve maç süreleri daha kısa ayarlanmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 1 Saat önce Chernobylite 2 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Alters Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 2 Saat önce KRAFTON, Palworld Oyununu Mobil Cihazlara Taşıyacak 3 Saat önce Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler