Crazy Taxi HD'den Oynanış Videosu

27.11.2010 10:47 Alkan Adakaner

 
    Dreamcast'te ve Arcade salonlarında büyük ilgi gören Crazy Taxi'yi o dönemlerde oynayan oyuncular bu oyunun ne kadar özgün ve eğlenceli olduğunu bilirler. Oyun otoritelerinden büyük övgüler alan (Dreamcast sürümü) Crazy Taxi, şu an Xbox Live ve PSN üzerinden satılıyor.
 
    Artık HD olarak oynayabileceğiniz oyunun bir videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Dreamcast sürümünde The Offspring ve Bad Religion tarafından yapılmış mükemmel şarkılar varken, bu sürüm de dahil olmak üzere daha sonraki bütün sürümlerde oyunun atmosferine uymayan şarkılar var.
 
    Zamanında bu grafiklere bakarken çok etkileniyorduk, şimdi ise eski etkileyiciliğinden yoksun görünse de Crazy Taxi, nostalji yaşamak isteyenler için birebir.

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crazy Taxi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 6 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 7 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 8 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 9 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler