DICE: Bazı Oyuncular PC'nin Gücünün Farkında Değil

Battlefield 3 grafik konusunda çıtayı yükseltti
20.06.2011 13:42 Alkan Adakaner


     Battlefield 3'ün Playstation 3 sürümü ile ilgili yapılan açıklamalara katılmayan DICE yetkilileri bir süre önce bazı açıklamalar yapmıştı. Şimdi geliştiriciler Twitter hesapları üzerinden yorumlarda bulunmaya devam ediyor.
 
    DICE'ten Johan Andersson, Twitter'daki bit takipçisinin  PS3 ve PC karşılaştırması ile ilgili sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Bazı konsol oyuncularının ne oynadıkları hakkında hiç bir fikri yok veya bazıları modern bir PC'nin yeteneklerinin farkında değil" sözleriyle yanıtladı.
 
      Aslında Andersson haksız da sayılmaz. 5-6 yıllık konsollar ile modern bir PC'nin benzer görüntü kalitesini sunmasını beklemek zaten haksızlık. O nedenle Battlefield 3'ün PC'deki kadar iyi görünmemesi gayet doğal. Gerçi zaten ortada karşılaştırma yapacak kadar ayrıntılı görüntüler de bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 272 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler