DICE, Online Hayran Mağazasını Açtı

DICE'a bir gelir kapısı daha.
28.09.2011 21:20 Samet Konuksal


     Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere geçtiğimiz haftalarda DICE'dan Christina Coffin, Twitter hesabı üzerinden Battlefield 3 için bir tişört resmi yayınlamıştı. Bunun bir ödül için mi yoksa DICE'ın yeni girişimi mi olduğu bilinmiyordu.
 
      Bugün DICE, hayran eşyalarını satacağı online mağazasının açılışını yaptı. Mağazada DICE, Battlefield serisi, Mirror's Edge ve kendi firma isim markasını kullanarak tişört, poster ve aksesuarların satışını yapacak. 
 
     Ayrıca DICE açılışa özel bir kampanyanın da başlangıcını verdi. Cuma gününe kadar ödeme kısmında "BATTLEFIELD3" kodunu kullanan herkes, ürünleri %10 indirimli olarak satın alabilecek.
 
     Bu arada, birçok online mağazanın aksine DICE'ın, Türkiye'ye paket gönderiminin yaptığını görüyoruz. Online mağazada Avrupa'da bulunan fakat Birleşik Krallık dışındaki ülkelere, yani içinde bulunduğumuz kriterdeki ülkelere 14 iş günü içinde teslimat sözü verilmiş.
 
      DICE'in online mağazasına buradan ulaşabilirsiniz. Tişörtler ve posterler harika gözüküyor...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler