Dead or Alive 5 TGS'de Duyuruldu

Ryu Hayabusa
14.09.2011 19:29 Samet Konuksal


     Team Ninja, ünlü dövüş oyunu serisini 5.5 yıl aradan sonra devam ettiriyor. Team Ninja, Tecmo Koei ile birlikte Tokyo Game Show'da Dead or Alive 5'i duyurdu!
 
     Xbox 360 ve Playstation 3 için yapım aşamasında Dead or Alive 5, 2012 yılı için hazırlanıyor. TGS'de yapılan duyurunun ardından oyun hakkında pek fazla bir bilgi verilmedi. Fakat Team Ninja, duyuruyla birlikte bir de oynanış videosu yayınladı.
 
     Yayınlanan video, oyunun pre-alpha yani, oyunun yapım sürecine girdiği ilk döneme ait. Videoda Ninja Gaiden serisinden Ryu Hayabusa ile Hayate'nin dövüşüne tanıklık ediyoruz. Video her ne kadar yapım aşamasından olsa da, grafikler gerçekten iyi duruyor. Yayınlanan bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive 5 Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 1 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 2 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 3 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 4 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler