Defalarca Oynamak Heavy Rain'in Büyüsünü Bozar

Oyunu sadece bir kere oynamak isteyecek olan oyuncular, iyi veya kötü olsun oyunun sonucunu kendi seçimleri dahilinde kabullenmiş olacaklar.
31.08.2009 23:27 Talha Aynacı

     Haber yağan GamesCom 2009 fuarında, Quantic Dream ekibinden David Cage ile görüşen G4tv sitesinin yayınladığı habere bakılırsa, Cage oyunun sadece bir kere oynanmasını diliyor.
 
     Oyunun hikayesinin, oyuncunun yapacağı tercihler doğrultusunda  bir sona kavuşacağını dile getiren Cage, oyun ile ilgili yaptığı açıklamada şu yorumda bulundu;
 
" İnsanların bu oyunu sadece bir defa oynamalarını dilerdim. Çünkü bu hayat, hayatı sadece bir kere oynayabilirsiniz. Oyuncuların, oyunun seçimlere bağlı olan sistemini bu şekilde deneyim etmelerini isterim."
 
    Oyuncuların oyunda ki farklı sonları merak ederek tekrar tekrar oynamak istemelerinin normal olduğunu, ancak gerçektende her adımı oyuncuya ait olan ve oyuncu için eşsiz bir deneyim olacak Heavy Rain'in defalarca oynanmasının oyunun büyüsünü bozacağını sözlerine ekledi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler