Donkey Kong Country Returns'ten Metroid'e Gönderme

04.12.2010 10:43 Alkan Adakaner


 
     Donkey Kong Country Returns'te ilk olarak daha önce Bill Mitchell'a gönderme yapıldığını aktarmıştık. Bu gibi göndermelerden oyunda daha fazla bulunuyor, mesela Metroid serisine de bir gönderme yapılmış.
 
     Yukarıda gördüğünüz ekran görüntüsünde Metroid serisinden tanıdığımız Leviathan Infants, duvar resmi olarak karşımıza çıkmış. Metroid Prime serisinin geliştiricisinin de Retro Studios olduğunu düşünürsek bu pek de sürpriz olmadı.
 
    Bölüm 6-7'de bulunan bu duvar resminin yanı sıra daha bir çok gönderme keşfedilebilir, Retro Studios bazı oyunları ve kişileri unutma niyetinde değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler