DriveClub ve The Order Çıkış Dönemleri Açıklandı

30.01.2014 20:32 Samet Konuksal


    Sony'nin bu sene çıkacağı bilinen üç özel oyunu inFamous: Second Son, DriveClub ve The Order: 1886 ile ilgili çıkış dönemi planlaması ortaya çıktı. Sony'nin İngiltere yöneticilerinden Fergal Gara, çıkış dönemleri bilinmeyen DriveClub ve The Order'dan bahsetti.
 
    Bildiğiniz gibi inFamous: Second Son, 21 Mart'ta piyasaya çıkacak. Yaptığı açıklamalarda Fergal Gara, bu üç oyun arasında bir düzenin olacağını belirtti. Oyunlardan The Order: 1886, senenin son dönemlerinde çıkacak. DriveClub ise inFamous ile The Order arasındaki bir dönemde çıkış tarihine sahip olacak.
 
    Hatırlarsanız daha önce Ready At Dawn'dan bir yapımcı The Order'ın sonbahar döneminde çıkacağına işaret etmişti. Fergal Gara'nın sözleri, yapımcının söyledikleriyle uyuşuyor. DriveClub için ise geriye senenin ikinci ve üçüncü çeyreği kalıyor. Oyunun yaz aylarında çıkması muhtemel görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler