EA CEO'su Wii U'yu Yeni Nesil Olarak Görmüyor

03.02.2013 17:09 Samet Konuksal


    Oyun sektörünün en önemli firmalarından Electronic Arts'ın CEO'su, gelecek konsollara yönelik açıklamalarda bulundu. Açıklamaları sırasında CEO John Riccitiello, Wii U'yu yeni nesil konsol olarak görmediğine değindi.
 
    "Yeni neslin gelmesine henüz vakit var. Bu konu hakkında heyecanlıyız ve araştırmalar yapıyoruz." sözlerini söyleyen Riccitiello, "İçerisinde bulunduğumuz endüstri, farklı farklı cihazların 'yeni nesil' olarak tanıtıldığı bir yer. Biz yeni nesili 'Gen 4' olarak tanımlıyoruz ve 'Gen 4' neslindeki konsolların çıkışına henüz vakit var." eklemelerini yaptı.
 
    Yani Riccitiello'nun sözlerine bakılırsa EA, Wii U'yu yetersiz gücünden dolayı yeni nesilden saymıyor. Buna ek olarak ilerleyen dönemde EA, Wii U'yu üçüncü parti olarak oyunlarla desteklemek istemiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler