EA, Çalışılması En Güzel Yerlerden Biri Seçildi

Gel de burada çalışma
12.12.2013 10:17 Alkan Adakaner


     Electronic Arts oyunlarında uyguladığı DLC, online pass (sonradan kaldırıldı) sistemleri sebebiyle büyük eleştirilere maruz kalıyor. Oyuncular için Electronic Arts'ın eleştirilecek noktaları olsa da firmanın çalışanları için durum farklı.
  
     Human Rights Campaign tarafından hazırlanan bir rapora göre Electronic Arts, 2014 yılında Kuzey Amerika'da işçilere en iyi çalışma imkanlarını sunan firmaların başında gelecek. Human Rights Campaign bu konuda Electronic Arts'a 100 üzerinden 100 puan verdi. EA'in San Francisco, Seattle, Los Angeles, Vancouver, Orlando, Austin ve Stockholm (bir kasaba adı) gibi yerlerde ofisleri bulunuyor.
 
     Kuzey Amerika'da 304 firma yapılan değerlendirmelerden tam puan almayı başardı ve Electronic Arts tam puan alan tek oyun odaklı firma oldu.
 
 
    

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler