EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl?

07.06.2024 16:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Tamamen oynaması ücretsiz bir şekilde bizlere sunulmak istenen futbol oyunu UFL’den yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun açık beta sürecinin başlamasıyla beraber çeşitli oyun içi kesitler bizlere sunuluyor ve böylece oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu doğrudan görebiliyoruz.
 
UFL, dev futbol oyunlarını geride bırakabilir mi?
 
 
 
Öncelikle oyunda yer alan Türkçe spiker konusuna değinmek istiyoruz. Aşağıda yer alan kısa kesitten de görebileceğiniz gibi spiker biraz donuk konuşuyor ve tam olarak o heyecanı yansıtamıyor. Dolayısıyla spiker konusunda elbette genel bakış açısının olumsuz olduğunu belirtebiliyoruz.
 
 
 
Diğer taraftan genel olarak oyuncular top ve oyuncu mekaniklerinin bir hayli kötü olduğunu vurguluyor. Rakip tarafa bakacak olursak EA FC gibi dev bir isim bulunuyor. Dolayısıyla bir tarafta ücretsiz bir şekilde bizlere sunulan futbol oyunu diğer tarafta yüksek fiyatlandırma ile beraber sunulan ve her sene yeni sezonla gelen eski adıyla FIFA yer alıyor. Sizce bu yapım diğer futbol oyunlarına rakip olabilir mi? Yorumlar kısmında düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.
 
Öte yandan UFL bildiğiniz üzere ilk etapta 2021 yılında Gamescom etkinliğinde duyuruldu. O zamandan bu yana geliştirilme aşamasında bulunuyor. Şimdi ise yukarıda bahsettiğimiz gibi beta süreci başlamış durumda ve 7 ile 9 Haziran tarihleri arasında açık betaya erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu sürüme Xbox Series X/S ve PS5 konsolları üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 2 Saat önce Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 Saat önce The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 4 Saat önce The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 5 Saat önce The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler