Electronic Arts, Mass Effect'in Animesini Duyurdu

Mass Effect bu nesildeki en kaliteli serilerden birisi
07.04.2011 17:13 Alkan Adakaner


     Electronic Arts, ünlü serisi Mass Effect'in animesinin 2012 yılından yaz aylarında yayınlanacağını açıkladı. BioWare, T.O. Entertainment ve FUNimation işbirliği ile yapılacak olan anime ile devasa Mass Effect evrenine farklı bir açıdan bakacağız.
 
      Mass Effect serisinin yapımcısı Casey Hudson'ın Funimation başkanı Gen Fukunaga ile birlikte yapımcı olacağı animenin en yüksek kalitede olması ve Mass Effect oyunları ile bağlantılı yönlerinin bulunması bekleniyor.

      Şu sıralar Mass Effect 3 üzerinde çalışan Bioware'in bu evreni devam ettirmek istediğini biliyoruz. Belki Shepard'ın hikayesi sona erebilir, ama Mass Effect evreninin sona ermesi çok zor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 3 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 3 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler