Favori Takımınızı Uncharted 2'de Destekleyin!

27.06.2010 11:51 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


     2010 Dünya Kupasının Coşkusu , 2009 yılının video oyun ödüllerini silip süpüren ve gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi olarak kabul edilen Uncharted 2'nin multiplayer kısmına taşınıyor.

     Naughty Dog'un resmi sitesinde yer alan açıklama ile Uncharted 2'nin multiplayer oyun modlarında  12 temmuz'a kadar oyuncuların dünya kupası formalı yeni karakter modellerini seçebilecekleri ve bu şekilde takımlarına olan desteklerini açıkça gösterebilecekleri bildirildi.

     Dünya Kupası'nda 2. tura kalan takımların  formalarının bulunduğu bu yeni modeller , oyundaki her iki grup (kahramanlar/kötü adamlar) tarafından da kullanabiliyor.

     Son olarak Güney Afrika 2010  Dünya Kupası'nda 2. tura kalan takımları hatırlatalım;

* Uruguay
* Meksika
* Arjantin
* Güney Kore
* ABD
* İngiltere
* Almanya
* Gana
* Hollanda
* Japonya
* Paraguay
* Slovakya
* Brezilya
* Portekiz
* İspanya
* Şili


kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 1 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 4 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 6 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler