Final Fantasy XV'in Yeni Mekanları Ortaya Çıktı

10.08.2015 16:22 Ersin Kılıç


     %60 oranında tamamlandığı açıklanan Final fantasy XV'in yapım süreci son sürat devam ediyor. Uzun süren yapım sürecinden sonra önümüzdeki yıla yetiştirilmeye çalışılan oyun için yeni ekran görüntüleri bilgiler eşliğinde yayınlandı. Bu yeni ekran görüntülerinde oyunda gideceğimiz mekanlara ait bilgilere yer verilmiş. 
 
 
 
     Continent 
 
     karakterlerimiz gitmek istedikleri noktaya araçlarını kullanarak gidebilecekler. bu özellik zaten daha önce açıklanmıştı. Bu yolculuğu bir nevi eski Final Fantasy oyunlarındaki dünya haritası sistemine benzetebiliriz. Bu yolculukta akarsular, ormanlar ve FF XV dünyasının diğer güzellikleriyle karşılaşacağız. Tıpkı eskiden olduğu gibi direk gitmek istediğiniz noktaya odaklanmak ya da yolda gördüğünüz farklı mekanlara uğramak ise size kalmış. 
 
 
 
     Ido 
 
     Yer altı tünelleri olarak karşımıza çıkan Ido bölgesi atmosfer olarak ürkütücü ve esrarengiz bir yapıya sahip olacak. uzun süredir insanların ayak basmadığı ve bizim görev icabı girmek zorunda olduğumuz bu yer altı tünellerinde farklı yaratıklar yaşıyor.
 
 
 
     Lestallum
 
     Lestallum daha önce demoda da karşımıza çıkan Duscea bölgesine oldukça yakın bir şehir. Küba yapıları baz alınarak oluşturulan bu şehir oldukça kalabalık ve hayat dolu. Şehirde uzun yolculuğumuz sonucu dinlenebileceğimiz büyük bir otel binası bulunmakta.
      

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler