Forza 6'ya Gelen Mikro Ödeme Sistemine Geliştirici Ekipten Savunma

20.11.2015 20:57 Ömür Gencer


       Forza Motorsport 6'ya geçtiğimiz günlerde mikro ödeme sistemi gelmişti. Oyuncular tarafından eleştirilen bu sistem için geliştirici ekipten bir açıklama geldi.
 
       Oyunun yönetmeni  Dan Greenawalt, Twitter üzerinden mikro ödeme sistemini eleştiren oyunculara Forza Motorsport 6'nın tamamen mikro ödeme sistemi planda yokken tasarlandığını, geliştirildiğini ve test edildiğini dile getirdi. Daha sonra yapımcı oyuncuların bu özelliği istemediği taktirde kapatabileceklerini söyledi. 

       Geliştirici ekip Forza 6 daha çıkış yapmadan mikro ödemelerin sadece oyuncular tarafından istenilirse geleceğini söylemişti. Yani oyun, her ne kadar mikro ödeme sistemi kafada yokken geliştirilse de bu sistemden kaçamadı. Yapımcının mikro ödeme sistemi hakkında yaptığı bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce de bu küçük ödemeler, hiç ödeme yapmak istemeyen oyuncuları etkilemiyor mu? 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 6 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 7 Dk önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 39 Dk önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler