GTA V'in PC Sürümü Yine, Yeniden Göründü

17.01.2014 20:54 Samet Konuksal


    650.000 PC oyuncusu GTA V için imza topladı. Onlarca söylenti yayınlandı. Hem AMD'nin, hem de Nvidia'nın sürücülerinde rastlandı, Üst düzey yetkililer bazı konuşmalarında ağzından kaçırdı. Ancak sonucunda hâla GTA V'in PC duyurusu resmileşmedi.
 
    Bundan önce defalarca kez gördüğümüz sızıntılara bir yenisi, PC Gamer tarafından eklendi. GTA V'in gelişim sürecinden gelen 150 sayfalık hata raporunu ele geçiren site, raporlarda yer alan PC referanslarını ortaya koydu.
 
    Belirtilenlere göre sitenin elde ettiği raporlarda, Nisan 2009'dan Ağustos 2013'e kadar Rockstar geliştiricilerinin kayıt altına aldığı hatalar bulunuyor. Bu hatalarda açık PC referanslarının haricinde, DirectX 11 desteğinden ve 64 bit sistemlerden de söz ediliyor.
 
İşte ilgili kısımlardan bazıları,
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 1 Saat önce Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 4 Saat önce Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 5 Saat önce PlayStation 5 Pro Etkinliği Ne Zaman? Nereden İzlenir? 6 Saat önce Ubisoft, XDefiant Oyuncularına 9 Dolarlık Ücretsiz Bonus Dağıtıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler