GamesCom'da da FF: Versus XIII Beklemeyin!

09.08.2010 13:20 Levent Polater


 
    Final Fantasy Versus XIII'ü hangi fuarda görebileceğiz artık çok merak ediyorum... E3'de olmadı, Comic-Con'u da geçtim, GamesCom'da da olmayacağı bugün itibariyle belli oldu. Tokyo Game Show'da bile olmazsa şaşırmam artık...
 
    Versus XIII'ün GamesCom'da olmayacağını açıklayan ise aklınıza hemen gelebileceği üzere Nomura oldu. Nereden mi açıkladı, tabi ki Twitter'dan... Özellikle Tetsuya Nomura, Twitter'dan bilgi aşılayarak bizleri aç bırakmıyor.
 
    3rd Birthday Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre GamesCom'da FF: Versus XIII tanıtımı olmayacağı, Nomura'nın bu fuarda PSP için The 3rd Birthday ve DS için Kingdom Hearts Re: Coded ile katılımcıların karşısına çıkacağı açıklandı.
 
     Nomura, Versus XIII'ün şu anda seslendirme çalışmalarının yürütüldüğünü bu nedenle fuara yetişemeyeceğini söyledi. Ne olur, Tokyo Game Show'a bu oyun yetişsin.
 
 
 Andriasang

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce Darksiders Serisinin Yeni Oyunu Geliştirilme Aşamasında 5 Saat önce Söylentilerin Ardından Avowed Resmi Olarak Ertelendi 6 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Aksiyon Dolu Oynanış Videosu Geldi 7 Saat önce Disney Epic Mickey: Rebrushed İçin Yepyeni Fragman 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler