Greenberg: Natal 200 Dolar Haberleri Spekülasyon

18.05.2010 00:14 Alkan Adakaner


 
     Bugün yayınladığımız bir haberimizde İsveçli bazı perakendecilerin Natal'ı 200 dolardan listelerine eklediğini bildirmiştik. Microsoft'un bu haberleri yalanlamasını bekliyorduk ki Aaron Greenberg'ten bir yalanlama geldi.
 
     Natal'ın fiyatının alet piyasaya çıkmadan kısa bir süre öne açıklanacağını söyleyen Greenberg, açıklamasında "Perakendeci ortaklarımız Project Natal'ın fiyat ayrıntılarından haberdar değiller ve önsiparişler tamamen spekülasyon" sözleriyle haberleri yalanladı.
 
     13 Haziran'daki E3 fuarında Natal ile ilgili ayrıntılı bilgiler ve yeni oyunların tanıtılacağını biliyoruz, fakat Greenberg'in bu açıklamasından sonra fiyat duyurusu biraz daha gecikebilir.
 
     Microsoft'un büyük ümit bağladığı Natal'ın fiyatı aletin satışlarını da büyük ölçüde etkileyecektir. 200 dolarlık bi ücreti de kolay kolay kimsenin vermeyeceğini düşünürsek firmanın ona göre bir strateji belirleyeceğini varsayabiliriz.
 
kaynak    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler