Guild Wars 2'nin Sınıf Sistemi TF2'den Esinlenildi

29.03.2012 20:04 Samet Konuksal


     Kapalı beta sürecine geçen ve her geçen gün yeni bekleyici kitlesi edinen Guild Wars 2 hakkında ilginç bir bilgi ortaya çıktı. PC Gamer'a konuşan Guild Wars 2 tasarımcıları, sınıf sistemi hakkında konuştu.
 
     Röportajda Ben Miller ve Jon Peters, Guild Wars 2'deki sınıf sistemini Team Fortress 2'den esinlendiklerini açıkladı. Bu konuyu tasarımcılar, "Team Fortress 2'deki bütün sınıflara 'sadece hasar veriyor' damgasını vuramazsınız. Kimse Heavy ve Spy sınıflarının, sırf hasar verdiklerinden dolayı aynı olduğunu iddia edemez. Evet hepsi hasar veriyor fakat farklı oynanış yöntemleriyle." şeklinde özetliyorlar.
 
     Yeni bir sınıf sistemiyle birlikte MMO piyasasını hareketlendirmesi beklenen Guild Wars 2, 10 Nisan'da resmi sitesi üzerinden ön siparişe açılacak. Sanırız çıkış tarihi de aynı gün içerisinde duyurulur. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 3 Dk önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler