H1Z1'nın Yapımcılarında İşten Çıkarmalar Başladı

12.02.2015 00:12 Tunahan Başol


    Sony'den yaklaşık olarak bir hafta önce ayrılan ve bağımsız bir stüdyo olarak Day Break Games adını alan eski Sony Online Entertainment'ta işten çıkarmalar başladı.
 
     Yapılan açıklamaya göre firmanın Austin ve San Diego stüdyolarında belli pozisyonlar stratejik kararlar neticesinde boşaltılacak. Daha iyi oyunlar ve geliştirme süreci için sahip olunan maddi kaynakları daha verimli bir şekilde kullanma kararı alan geliştiriciler bu yola başvurmuşlar. 
 
     Day Break Games'in şu an Pc ve PlayStation'da olan oyunlarını Xbox konsollarına da getirmeyi hedeflediğini hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler