Half Life Senaristi Marc Laidlaw Valve'dan Ayrıldı

08.01.2016 13:29 Samet Konuksal


    Half Life 2: Episode 2'nin çıkışının üzerinden seneler geçmesine rağmen suskunluğunu koruyan Valve'a rağmen Half Life serisinin hayranları umutlu bir bekleyiş sürdürürken firma cephesinden korkutucu bir haber geldi. Marc Laidlaw, gelen e-postalara verdiği bir cevapla beraber Valve'dan ayrıldığını açıkladı.
 
    Konuyla ilgili sorulan soruları yanıtlayan Laidlaw, bundan sonra Valve hakkında herhangi bir söz sahibi olmadığını, firma ile içerden bağlantısının kalmadığını söyledi. Artık yaşlandığını ve emekliliğe ayrıldığını söyleyen Laidlaw, "Bunun Half Life serisi için anlamını ben değil, Valve bilir. Bundan sonrası için Valve'ın sahip olduğu isimlerle ilgili konuşma hakkına sahip değilim." sözlerine yer verdi.
 
   Valve ile ilgili ise Laidlaw, "18 yıldan beri Valve hem benim, hem de heveslerimin ve hayallerimin evi oldu. Bundan sonrasında da içerdeki arkadaşlarımla iletişimimi sürdüreceğim. Onlar zaten eğer sormak istedikleri bir şey olursa bana sorabileceklerini biliyorlar." eklemelerini yaptı. 
 
Bütün soru cevap kısmına buradan bakabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler