Infinity Ward Ava Çıktı!

Call of Duty 4 : Modern Warfare hala en çok oynanan oyunlar listesinde üst sıralarda yer alıyor.
04.08.2009 14:16 Ersin Kılıç

Şu aralar harıl harıl Call of Duty : Modern Warfare 2 üzerinde çalışan Infinity Ward, ilk Modern Warfare oyununda hile yapan oyuncuları yakalayarak cezalandıracaklarını duyurdu.
 
Peki bahsi geçen hack işlemi nasıl oluyor?CoD 4 Ufo Hack adı verilen yöntem sayesinde bu hileyi uygulayan oyuncular havada uçabiliyor hatta kurşun işlemez olabiiliyorlar. Oyunun sistem dosyalarına etki eden bir program sayesinde bu yöntemi uygulayan oyuncuları ise yakalandıkları taktirde ağır cezalar bekliyor diyebiliriz. Bu ağır cezalar her ne kadar hukuki yönden olmasa bile, bir oyuncu için oldukça ağır olabilecek cezalar.
 
Hile ile yakalanan oyuncunun direk olarak PSN ve Xbox Live'dan banlanacağını belirten Infinity Ward, yeni oyunları içinde göz dağı veriyormuş gibi gözüküyor.

Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 13 Dk önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 5 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 6 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 8 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler